Establiments emblemàtics d'Igualada

Xarcuteria Ibañez

Carnissers «de tota la vida»

Fundada l’any 1946 per Maria Ibañez, una jove lleidatana de tan sols divuit anys, han estat abastint fins avui en dia Igualada de xarcuteria elaborada de forma tradicional, des de la venda al client a la seva botiga del Carrer de Piera 3 fins al subministrament a diversos restaurants de la zona.

A l’obrador desfan el porc, la vedella, el xai i el pollastre per seleccionar les millors carns i elaborar tots els productes amb el seu millor ofici; la botifarra crua, el pernil dolç, la llonganissa, el fuet, la catalana, la botifarra blanca i negra, el bacó fumat,el frànkfurt i tota la resta de catàleg artesanal que ofereixen. Tot i això, de la seva variada oferta de productes làctics i càrnics en destaca sobretot, la qualitat del seu producte de proximitat, el tracte amable amb el client, l’atenció especialitzada i la passió i dedicació de tres generacions s’han convertit en marca pròpia de la casa.

Han sabut aprofitar l’arribada de nous temps i tecnologies i a través de les xarxes socials ofereixen la possibilitat de fer la comanda des de casa, aprendre consells gastronòmics i compartir l’experiència de la degustació dels seus productes.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada