Establiments emblemàtics d'Igualada

Tapisseria Vilaseca

Tapissats i costures des de 1935

Des de 1935, la família Vilaseca ha estat un dels pilars de la comunitat artesana tèxtil d’Igualada, oferint serveis d’entapissat i restauració de mobles. Inicialment, la botiga va obrir les seves portes a la rambla Sant Ferran número 1, però des de 2010, la seva ubicació emblemàtica es troba més avall del mateix carrer, al número 7.

Avui en dia, la Meritxell Vilaseca, capdavantera de la tercera generació de tapissaires, continua amb la tradició familiar amb passió i habilitat al seu taller.

La seva artesania abraça la creació de tapisseria exquisida, la restauració meticulosa de mobles i la confecció de peces de tela úniques. La botiga atén les necessitats de clients particulars que busquen productes de qualitat i empreses que busquen materials fiables que aguantin el pas dels anys. El punt fort del negoci és la qualitat i garantia de la confecció local.

La Meritxell manté el tradicional tarannà càlid i tranquil que caracteritza la botiga des de fa dècades, creant una experiència de compra personalitzada i especial. La Tapisseria Vilaseca, doncs, continua sent un punt de referència a Igualada, el lloc on es combina la tradició amb l’excel·lència artesanal en cada peça que es crea.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada