Establiments emblemàtics d'Igualada

Roset

Cent-vint anys a l’última moda

L’any 1903, al carrer de Sant Cristòfol amb el carrer Custiol, una petita botiga va obrir les portes, especialitzada en la confecció artesanal de gorres, barrets, camises i pijames a mida. Poc es podia imaginar l’amo del negoci, l’Antoni Roset, que cent vint anys més tard la seva besneta, la Núria Roset, continuaria amb la llarga tradició de la família Roset.

Avui en dia, la botiga Roset ofereix moda i complements per a homes i dones, incloent-hi productes locals i estrangers, havent estat pioners en la venda de roba de prestigioses marques internacionals a Igualada al llarg del segle passat. Amb tants anys d’experiència en el sector i en la comunitat local, s’han convertit en una icona i han establert profundes arrels a la ciutat. Tot i que la botiga pot ser petita, els seus aparadors són grans, i aporten bellesa i varietat a la rambla d’Igualada.

Mantenint l’esperit familiar de fa quatre generacions, el tracte tradicional i la incorporació constant de les novetats de la moda al seu catàleg han generat un compromís amb la qualitat i la innovació que els ha valgut diversos premis de reconeixement, esdevenint la botiga Roset un establiment emblemàtic d’Igualada.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada