Establiments emblemàtics d'Igualada

Pons Joiers Rambla

Joiers i artesans rellotgers al cor de la ciutat.

La Joiera Pons ha estat un pilar a la comunitat joiera i rellotgera des de 1947, des dels seus inicis més humils fins avui en dia. Amb la seva ubicació a la icònica rambla  Sant Isidre ja són la tercera generació de la família Pons que continua amb la tradició, venent i reparant rellotgeria i creant joies artesanals amb la passió de més de set dècades de trajectòria. A més de les seves pròpies creacions, també ofereixen joies de marques reconegudes d’arreu del món.

Bona part de l’èxit de La Joiera Pons rau en l’assessorament personalitzat que els seus i les seves mestres artesanes brinden a cada peça d’orfebreria. Aquesta dedicació meticulosa ha establert un estàndard d’excel·lència que els clients valoren. La personalitat distintiva del comerç i la seva professionalitat en l’atenció als clients han convertit la Joiera Pons en sinònim de tradició i modernitat simultàniament.

Això no només ha establert una base de clients sòlida i fidel, sinó que també ha permès a l’establiment expandir-se més enllà d’Igualada gràcies a la seva presència activa a les xarxes socials com Instagram i la facilitat de comunicació a través de WhatsApp. La Joiera Pons continua essent un exemple destacat de com un negoci pot combinar amb èxit artesania tradicional amb estratègies modernes per prosperar en el mercat actual.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada