Establiments emblemàtics d'Igualada

Pintures Planell

Vora cent anys posant color a Igualada

Pintures Planell és una empresa amb una llarga història que es remunta a la seva fundació el 1927 a Manresa, de la mà del Sr. Àngel Planell i Oller. Aquesta petita botiga situada a la baixada de la Seu va créixer i evolucionar amb el temps. Als anys seixanta, es va obrir una nova botiga a Igualada, concretament al passeig Verdaguer, marcant així un pas més en la seva expansió. Posteriorment, es van establir a l’actual ubicació, a l’Avinguda Barcelona 121.

La seva dedicació principal ha estat la comercialització i distribució de pintures i els seus derivats, incloent-hi paper pintat i tot allò relacionat amb el món de la pintura decorativa i industrial. Aquesta empresa ofereix els seus serveis tant a la venda al detall a particulars com a industrials i professionals, atenent les necessitats.

El que realment fa especial a Pintures Planell és la seva capacitat d’assessorar els clients, tenint en compte que amb noranta-sis anys d’experiència en aquest sector són experts en tot el que concerneix la pintura i els seus usos, poden guiar els clients en allò que desitgin aconseguir i com fer-ho de la manera més eficient possible.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada