Establiments emblemàtics d'Igualada

Pastisseria Targarona

Un deliciós racó d’experiència i innovació des de 1929

Des de 1929, la Pastisseria Targarona ha estat una icona gastronòmica a Igualada, encantant els clients amb la seva herència de tast i tradició. Aquesta pastisseria, gestionada per la família Targarona, ofereix una experiència culinària única que combina la veterania i la professionalitat en un bell edifici de decoració noucentista.

El cor de l’empresa són els seus exquisits croissants, dolços i pastissos, acompanyats d’una cafeteria que convida a relaxar-se i gaudir dels plaers del paladar. Però el que realment els distingeix és la seva dedicació a un producte delicat que requereix artesania i passió.

Ha rebut nombrosos reconeixements al llarg dels anys, incloent-hi el Premi a la Innovació de l’any 2022. A més, cada mes, sorprenen amb un croissant diferent, mantenint viva la curiositat dels clients.

Durant la temporada de Nadal, envien els torrons més exquisits per endolcir les celebracions. No cal oblidar tampoc el seu famós pastís de sant Bartomeu, que és una autèntica obra d’art gastronòmica enviada cada any arreu del país. A la pastisseria, l’essència clàssica es barreja a la perfecció, el local on la tradició i la innovació es troben en cada mos.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada