Establiments emblemàtics d'Igualada

Pastisseria Fidel Serra

Artesans del dolç

Al número 10 del carrer Nou s’hi ubica un negoci ple d’història i dolçor, un establiment que ens trasllada amb la seva decoració a la Igualada modernista de les darreries del segle XIX.

I és que l’any 1886 Fidel Serra i Garrabou va obrir amb els seus germans una modesta botigueta d’alimentació especialitzada en la pastisseria. Els anys van passar i el negoci es va quedar en mans d’en Fidel, que eventualment el va deixar als fills i aquests als seus fills, fins al dia d’avui, on trobem en Fidel Serra, besnet del primer Fidel i quarta generació d’aquesta nissaga pastissera. La botiga, naturalment, ha anat veient canvis d’estètica, mobiliari i equipament per l’obrador, tanmateix, la manera que tenen de fer les coses i les delícies que ofereixen cada dia continuen retenint l’essència de més de cent trenta-set anys d’herència professional.

Els seus pastissos, les mones de Pasqua, els torrons de Nadal, les Coques d’Igualada i, d’altra banda, els seus elaborats com els carquinyolis, el cafè, cacau o el cabell d’àngel són la millor prova del que representen; la idea d’un negoci construït partint de l’excel·lència del producte i el millor tracte al client de cada dia.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada