Establiments emblemàtics d'Igualada

Papereria Codorniu

Més de cent anys d’impremta i papereria

Des de 1921, la família Marsal ha estat sinònim de qualitat i excel·lència en el món de la papereria i la impressió. Amb més de 100 anys d’història, la
Papereria Codorniu és una icona local que ha evolucionat i s’ha adaptat als temps moderns sense perdre la seva essència tradicional. La papereria és un veritable tresor per als amants de l’escriptura i l’oficina i ho ha estat des dels seus inicis més modestos. Al mitjans dels anys cinquanta tenien la impremta al carrer Sant Lluís i tot i que després la van traslladar a la Pobla de Claramunt continuen oferint serveis d’impressió:

Ofereixen una àmplia gamma de productes que inclouen material d’oficina, material escolar, articles de marroquineria, productes d’escriptura de gamma alta, equips informàtics, mobiliari i màquines d’oficina.

Han estat subministrant a empreses i particulars des de sempre, i des de 2008, són proveïdors de materials escolars per molts centres educatius locals. Amb la xarxa de distribució a través de Serviempresa, arriben a tota Espanya amb més de 30 anys d’experiència en logística eficient.

Se’ls pot trobar a la botiga de la rambla General Vives 21, a la seva botiga en línia, a Instagram i fins i tot realitzen comandes ràpides per WhatsApp.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada