Establiments emblemàtics d'Igualada

Òptica Rodrigo

Òptica i audiologia

En Roger Rodrigo representa la cinquena generació d’òptics en la seva família, una tradició que es remunta als seus rebesavis, que recorrien pobles i domicilis venent ulleres i oferint serveis bàsics d’òptica. L’avi del Roger va establir l’Òptica Rodrigo el 1947 a la rambla Sant Isidre, una tradició que continua avui a la rambla General Vives.

L’Òptica Rodrigo sempre ha estat un negoci compromès amb el barri, la ciutat i l’Ajuntament d’Igualada. La seva passió és abordar i resoldre problemes visuals i auditius per als convilatans, destacant en la venda de productes de primera qualitat i estant sempre a l’última en tecnologia i formació.

Els seus serveis inclouen l’especialització en ulleres progressives i diagnòstic precoç de la retina, així com venda i revisió d’ulleres, audiòfons i altres productes d’òptica. La seva presència a les xarxes socials, com Instagram, la seva pàgina web i YouTube permet als clients consultar els seus serveis i productes. L’Òptica Rodrigo continua proporcionant atenció experta en salut visual i auditiva amb una història de compromís i servei exemplar a la comunitat.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada