Establiments emblemàtics d'Igualada

Moda Íntima Glòria

Roba interior i de bany

Després de la guerra, Anna Minguell, una jove de Guimerà amb formació a Barcelona, va decidir obrir la seva botiga de cotilleria a Igualada. En aquella època la moda femenina era molt diferent de les tendències actuals, es venien sobretot sostenidors i faixes fets a mida i cotilles, peces artesanes que costaria molt trobar avui en dia.

Malgrat els canvis d’estil i el pas del temps Maria Glòria Solé Minguell, filla de l’Anna, manté viva la tradició, però oferint productes actuals i específics que no es troben en altres tipus de comerç, així com les últimes tendències de moda en llenceria europea, amb el mateix somriure de sempre.

Si bé la seva ubicació al carrer Nou número 47 pot semblar modesta, la botiga disposa d’una àmplia col·lecció de llenceria, roba de bany, pijames i roba interior de les marques més prestigioses, tot servit amb un tracte amable i proper als clients, una característica única d’un ofici que posa en valor la confiança i l’experiència, en un temps en que les grans superfícies semblen dominar el panorama comercial.

Moda Íntima Glòria és un lloc on la tradició i l’atenció personalitzada continuen essent valors essencials, garantint que els clients puguin trobar productes de qualitat amb una experiència de compra agradable i especialitzada.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada