Establiments emblemàtics d'Igualada

Mobles Muxi

Interiorisme a mida

Fundada com un petit negoci familiar l’any 1943, Mobles Muxí és avui en dia un establiment amb una tercera generació familiar que en manté viva la seva tradició, en el mateix lloc on va obrir per primera vegada, al bell mig del carrer Òdena.

Aquest establiment no només és conegut pel seu producte, sinó que també ofereixen un valuós servei d’assessorament en decoració d’interiors, l’anomenat ‘Mètode Muxí’. La seva reputació es basa en un tracte familiar i proper amb els clients, que han convertit la botiga en un lloc de confiança per a diverses generacions d’Igualadins i Igualadines.

L’àmplia varietat de productes adaptats a diferents pressupostos, s’ha guanyat la fidelitat d’una clientela que aprecia les diferents gammes disponibles i la durabilitat dels seus mobles, els quals poden comptar amb personalitzacions estètiques de la peça a gust del comprador, com diferents tipus d’estampats i materials, resultat de l’origen del mobiliàri, el qual en la majoria és fabricat, ajustat i adaptat. La botiga ofereix també serveis addicionals, com el transport i muntatge gratuït, i un atent servei de postvenda per assegurar-se que tots els clients quedin completament satisfets.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada