Establiments emblemàtics d'Igualada

Mobles Marsol

Decoració d’interiors i venda de mobles a la carta

El 1946, Pompeu Marsol va obrir un taller de fabricació de mobles i una petita botiga al carrer Sant Sebastià, on venia els seus productes. Des dels seus inicis, l’empresa va destacar per oferir un servei centrat en l’atenció personalitzada: assessorament i adaptació a les necessitats i pressupostos de cada client.

Van apostar per un enfocament integral en el procés de compra dels productes, oferint opcions personalitzades i pressupostos que incloïen les despeses de transport i muntatge. Aquesta ha estat la clau de l’èxit d’aquesta empresa familiar, que ha mantingut la fidelitat de la seva clientela durant tres generacions.

És un negoci que prefereix conèixer a fons l’essència de cada persona que entra per la porta per tal de millorar la seva experiència i evitar la impersonalitat que sovint caracteritza les grans superfícies. Per tant, l’única forma de posar-se en contacte amb ells és visitant-los en persona o a través de correu electrònic o telèfon.

El 1978 es van traslladar a la seva ubicació actual a l’avinguda Balmes, i des de llavors, han continuat oferint el mateix nivell de servei i qualitat en els seus productes. Els seus mobles són sinònim de qualitat, com ho demostra la seva llarga presència a la ciutat d’Igualada.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada