Establiments emblemàtics d'Igualada

Marcelino – La casa de les mantes

Més de 90 anys d’experiència i excel·lència en articles tèxtils

Amb una història que es remunta a l’any 1928, el Marcelino és una veritable icona dels negocis familiars a Igualada. Actualment la tercera generació de venedors continua amb la tradició d’oferir articles tèxtils de primera qualitat per a la llar, indumentària diversa i articles catalanistes.

En Marcelí Valls, el propietari, destaca molt la varietat de productes que ofereixen i la seva relació qualitat-preu. Més enllà del catàleg de primera qualitat, en Marcelino és conegut pel seu tracte personal excepcional. La seva botiga original va començar entre el carrer Nou i la Plaça del Pilar, i des dels anys quaranta, es troba en la seva ubicació actual al carrer de l’Argent. Amb tants anys d’experiència, han après a conèixer les necessitats i preferències dels seus clients, oferint un servei personalitzat i amable.

La botiga continua sent un referent en la venda detallista d’articles tèxtils a Igualada, i també col·labora amb ajuntaments i colles castelleres per proporcionar material, senyeres i faixes entre d’altres. Visitar la botiga no només és una oportunitat comercial, és una capbussada a la riquesa de la nostra història local.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada