Establiments emblemàtics d'Igualada

Llucià Joiers

Artesans rellotgers i joiers

Des de l’any 1948 el carrer Òdena ha comptat amb aquest establiment. Si bé en un principi l’Antonio Llucià, avi de l’actual propietària Laura Llucià, va tenir la botiga en diverses ubicacions del mateix carrer avui en dia es troben al número 3-5.

La llarga trajectòria d’aquest negoci familiar dedicat a la creació, venda i reparació de joies i rellotgeria ha estat sempre caracteritzada per una relació amb el client basada en la confiança i la serietat, sobretot tenint en compte que no només venen productes de totes les gammes i varietats, sinó que sovint tracten amb joies de gran valor sentimental pels clients.

Diverses generacions de propietaris Llucià i clients habituals han coexistit i comprat repetidament, signe inequívoc de la qualitat del tracte i producte que els destaca. Les fires internacionals a les quals assisteixen anualment els inspiren sempre a buscar la novetat que permeti sorprendre els seus clients d’Igualada, de l’Anoia i de tota Catalunya.

Les peces refinades i úniques que surten del seu taller es poden veure al seu Instagram o ser demanades a través del servei de Whatsapp que ofereixen, tanmateix,  i donada la naturalesa d’aquest negoci sempre és recomanable passar per la botiga, deixar-se assessorar i gaudir de l’experiència d’una compra personalitzada i propera.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada