Establiments emblemàtics d'Igualada

La Moda

Roba de dona i home des de 1926.

La Moda té una llarga història que es remunta a la seva fundació el 1926 per la família Font. Actualment, la tercera generació, els nets, continuen amb aquest llegat oferint una experiència de compra agradable i propera.

Des dels seus inicis, La Moda ha tingut la seva ubicació entre les façanes modernistes de la rambla Nova, el cor de la ciutat. Aquesta botiga ofereix una àmplia selecció de roba de dona i home de gamma mitjana, així com complements de moda per a tots els estils personals. La seva dedicació a oferir una atenció de qualitat ha establert relacions duradores amb la clientela. Amb anys d’experiència en el sector, el negoci és característic de la seva fidelització de clients. La seva reputació s’ha guanyat a base de confiança i compromís amb la satisfacció dels compradors.

A més, la botiga està al dia amb els nous temps, tenint una presència activa a les xarxes socials com Instagram i una pàgina web que permet als clients consultar fàcilment la seva oferta de roba. La Moda continua sent un destí de confiança del sector tèxtil a la ciutat, un dels comerços històrics de la nostra localitat.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada