Establiments emblemàtics d'Igualada

Casa Victòria

Més de cent anys d’herència comerciant.

Casa Victòria és un llegat de vora setanta anys que ha teixit una rica història a Igualada. L’arrel d’aquesta icònica botiga es remunta a tres generacions de comerciants que van donar vida a altres establiments coneguts a la ciutat en la primera meitat del segle XX. Així doncs, l’Eulàlia Pujol, actual propietària de la botiga, és hereva d’una  nissaga materna i paterna de comerciants igualadins.

La botiga ha evolucionat amb els temps i s’ha adaptat als canvis, oferint una àmplia gamma de productes, com pijames, roba interior, roba de bany o mitjons especialment escollits per satisfer les necessitats diverses de la clientela. Ofereix servei d’avís dels encàrrecs per Whatsapp,  i el fet que tinguin un tracte proper i de confiança, assessorin amb empatia i busquin les peces adients, genera una relació especial amb les persones que la visiten.

La Casa Victòria actual es troba al carrer Born, on l’Eulàlia continua amb la seva passió l’ofici de botigueria, mantenint viva la tradició i brindant un servei personalitzat i proper que no es pot replicar en grans centres comercials o amb intel·ligència artificial. És aquesta autenticitat i atenció al client el que fa de Casa Victòria un comerç emblemàtic que perdura en el temps.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada