Xarcuteria de qualitat sense perdre l’essència artesanal
Cal Passanals té els seus inicis pels voltants de l’any 1947. Inicialment de la família Balcells, que durant tres generacions van construir una de les xarcuteries més importants d’Igualada, va ser traspassada l’any 2009 a Manel Segura Garcia, igualadí i llacunenc que juntament amb la seva dona Concepció i el seu fill Joan fa més de deu anys que ofereixen un model de xarcuteria tradicional.
El seu model de negoci es focalitza en la naturalitat del producte: la carn amb la qual treballen és fresca, de la zona i preparada cada dia de la forma més genuïna possible, sense additius i químics. Compten també amb opcions vegetarianes que ofereixen una alternativa no-càrnia sana i allunyada dels productes processats d’algunes grans superfícies, tot això, estant compromesos amb la lluita mediambiental utilitzant materials i envasos biodegradables.
La confiança que transmeten al client els ha permès convertir-se en una marca veterana de la ciutat i subministrar empreses d’arreu de Catalunya.