Establiments emblemàtics d'Igualada

ARS Antiqua (Sara Berzosa Domingo)

Conservació i restauració de béns culturals

L’enamorada de l’art Sara Berzosa Domingo va iniciar l’any 2004 el projecte Ars Antiqua que ha esdevingut avui en dia un referent de la preservació dels béns culturals a la ciutat d’Igualada. Els seus gairebé vint i set anys de servei al patrimoni han estat precedits per una extensa formació acadèmica i laboral a Florència, Roma, Madrid i Barcelona que es veu plasmada en l’excel·lència d’una feina meticulosa, precisa i apassionada.

En la seva trajectòria ha treballat amb tota mena de superfícies, teles, fustes, murs i metalls així com el tracte amb tota mena de clients, des de particulars que busquen restaurar mobiliari fins a la conservació d’icones artístiques de la zona, com l’escultura de la Mare de Déu de Montserrat, la talla de Nostra Senyora de la Soledat i part de la decoració modernista de la pastisseria Fidel Serra. A més ofereix serveis de formació no-reglada en tècniques de restauració per a novells i professionals.

Destaca per ser una empresa pionera en aquesta matèria a la ciutat, però també per la dedicació, preparació i tracte personalitzat que es dedica a cada peça que cal ser intervinguda, des de l’elaboració d’una fitxa tècnica inicial fins als detallats informes setmanals de l’evolució de la restauració. Ars Antiqua treballa per crear una cultura patrimonial a Igualada i de retruc una consciència col·lectiva basada en el respecte als béns històrics i artístics de la ciutat. A les xarxes recull la seva trajectòria així com la seva oferta i especialitats.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada