Establiments emblemàtics d'Igualada

Agro Igualada Cooperativa

Del camp directe a la taula.

Situada des del 2007 en el centenari edifici de la Cooperativa Agrícola d’Igualada, en l’antic cobert per emmagatzemar l’alfals, l’Agrobotiga d’alimentació de la Cooperativa selecciona cooperatives i productors de l’Anoia i Catalunya per apropar els millors productes cada temporada. Des de l’oli d’oliva verge extra produït i comercialitzat a la mateixa cooperativa, el pa i les coques d’Òdena, els embotits de la Llacuna, la botifarra de Calaf, els formatges de Veciana, ous de Maians, fruites i verdures, calçots de la comarca, dolços, a l’àmplia selecció de vins i caves de la terra.

A través de la plataforma agrobotigues.cat, impulsada per la Federació de Cooperatives Catalanes, ofereixen venda en línia dels productes agroalimentaris locals, així com també a la pròpia web www.agroigualada.com. Tanmateix, per aconseguir la màxima experiència com a consumidor val la pena visitar les històriques instal·lacions, deixar-se assessorar pels professionals del sector i de pas veure la resta d’oferta que la Cooperativa té.

En destaca l’agrobotiga tècnica, on es poden trobar tota mena de productes i assessorament tant per a professionals del sector agrari com per la venda al detall, planter, adobs o eines i maquinària agrícola, i també el servei d’assessorament tècnic gratuït i atenció personalitzada necessaris per iniciats i veterans a la pagesia.

© 2023 Emblematics del comerç d'Igualada. Ajuntament d'Igualada